Tunnelmallisia tiloja

     Kokoukseen ja perhejuhlaan

Kaikki kohdallaan: tila, tarjoilut ja tunnelma

Aamiaispalaveri, yrityslounas, illallinen, lanseeraustapahtuma, perhejuhla… Aino on kumppani, joka huolehtii ammattitaidolla tilaisuutesi pienistäkin yksityiskohdista ja räätälöi hetkestä elämyksen toiveidesi mukaan. Uniikit kellarikabinettimme Helsingin keskustassa mukautuvat moneen ja kattavan varustelun sekä osaavan henkilökuntamme ansiosta palvelevat sekä yritys- että yksityistilaisuuksien järjestäjiä vaivattomasti ja tyylikkäästi.

Kabineteissa on veloituksetta käytössä internet-yhteys, fläppi-taulu, valkokangas ja videotykki, jotka varataan valmiiksi tilauksen yhteydessä.

VIINIKELLARI

Viihtyisän tilan rauhallisessa sykkeessä kypsyvät sekä viinien klassikot että kokousten parhaimmat ideat. Kompakti kokonaisuus sopii erinomaisesti illallistarjoiluun pienemmille seurueille.

8 HENKILÖLLE

HIILIKELLARI

Vanhan hiilivaraston holvikaarikaton alla järjestyvät toimivat puitteet sekä kokouksille että illanviettoihin. Tila soveltuu hyvin myös erilaisiin esittely- ja infotilaisuuksiin.

12 HENKILÖLLE

AINON KAMMARI

Vanhanajan tyylikkyyttä ja kodikasta arvokkuutta moderneilla mukavuuksilla varusteltuna. Tila soveltuu hyvin yksityistilaisuuksiin sekä kokous- ja ryhmätyökäyttöön pienimmille seurueille.

6 HENKILÖLLE

HOLVISALI

Punatiilinen upea kokonaisuus on kuin pala Tallinnan vanhaa kaupunkia! Tila muuntautuu hyvin niin aamiaiskokouksiin, erilaisiin yritystilaisuuksiin kuin illanviettoihin pidemmälläkin kaavalla.

26 HENKILÖLLE