sali Panorama1 

Suomalainen ravintola

keitto 2013

Aino on suomalainen ravintola Helsingin historiallisessa keskustassa. Keittiöpäällikkö Janne Häkkänen on hakenut innoitusta ruokalistaan kotimaisista raaka-aineista sekä suomalaisista perinneruuista.
Tavoitteenamme on luoda puhtaita makuja kauden parhaista raaka-aineista kuten järvi- ja merikaloista, riistasta, juureksista, sienistä ja marjoista.


Ainon juomalista tutustuttaa asiakkaan niin laadukkaisiin maailman viineihin kuin kotimaisiin erikoisuuksiin. Myös monipuolinen suomalainen olutkulttuuri on erityisasemassa Ainossa, sillä olutvalikoimaan on valittu herkullisia pienpanimoiden oluita. Ruoka-annoksille löytyvät oivat kumppanit niin viineistä kuin oluistakin.Viinilistaltamme löytyy hieman pienempien tuottajien viinejä, joista moni on luomu- tai biodynaamisesti viljeltyjä. 


Aino palvelee asiakkaitaan kahdessa kerroksessa: katutasosta avautuu näkymä Esplanadille, kun taas kellarin vanhat tiiliholvit luovat intiimin tunnelman ruokailulle tai kokoukselle kellarikabineteissa.

Kesäisin Ainon edustalla on viihtyisä katuterassi, jossa voi ruokailun ohessa seurata vilkkaan esplanadin elämää. Hellettä pakoon pääsee sisäpihan terassillemme, jossa voi ruokailla sään salliessa.

Olemme hankkineet ravintola Ainoon Hanne Jugan öljyvärimaalauksen "Syysilta suvisaaristossa" ilahduttamaan asiakkaitamme.Lue Hannesta lisää tästä .

Ajankohtaista

1.9. maanantaista alkaen aloitamme syksyn viikottain vaihtuvalla lounaslistalla, katso lounaslista tästä.

11.30 -15.00.

Ravintola Aino on avoinna kesäajan joka päivä elokuun loppuun saakka.

Syyskuun ensimmäisestä viikonlopusta alkaen avaamme lauantaisin vasta 16.00, ja sunnuntaisin olemme suljettuina.

Yksityistilaisuus perjantaina 5.9.2014 klo 11.30-  14.30,  joten ei lounasta lainkaan tällöin. Avaamme 14.30 suoraan a la carte listan voimin.

 

lohi 2013

» Lounas


Varaa pöytä Ainosta

Valitse haluamasi kattaus ja seurueen koko
(max 8) 

Viikonloppuisin pöytävaraukset ravintolan aukioloajan mukaan puhelimitse: 09-624 327.

Olethan yhteydessä puhelimitse, jos jokin aika ei varattavissa netin kautta, tilaa saattaa hyvinkin löytyä!

Ryhmä- ja kabinettivaraukset: http://www.ravintolaaino.fi/fi/tarjouspyynto/
KATSO ESITTELYVIDEOMME